Катуни подрума Симић су савршено место за викенд- одмор. Јер поред уживања у природи и чистом ваздуху посетиоци могу да обиђу производњу ракија и да уживају у дегустацијама и домаћој органској храни.
Катуни су смештени на обронцима Таре у срцу нетакнуте природе, одакле се може ићи на излете до Мокре Горе, Шаргана, Вишеграда и Златибора.
Свака катун кућа опремљена је са два лежаја и свом осталом пратећом опремом. Чист ваздух, нетакнута природа и воћњаци Подрума Симић учиниће сваки тренутак незаборавним.

Боравак у недирнутој природи око катуна, уз срдачност домаћина и укус праве традиционале српске кухиње, сваком госту сигурно ће остати у сећању. Прилика да се ужива у дегустацијама ракија које се производе у ограниченим количинама.
У току године произведе се десетак врста ракија које не иду у слободну продају, већ су само доступне гостима Катуна Подрума Симић. Заједно са домаћинима сви гости добиће могућност да учествују у процесу дестилације ракије.
Заинтересованим гостима домаћини ће бесплатно одржати краћи курс пчеларства на пчелињаку Породице Симић. Прилику да купе јединствен ливадски мед по ком је породица позната.
Организовање излета до најпознатијих дестинација западне Србије, могућност посете Вишеграду и Сарајеву.